Societat 27/03/2014

CiU, sobre BCN World: "La taxa del 10% del joc és una línia vermella"

El Govern i el PSC s'han reunit durant tres hores per pactar la llei del macrocomplex d'oci i no han tancat cap acord, però els socialistes diuen que CiU els ha fet una contraoferta que han d'estudiar

Albert Solé
1 min

BarcelonaDesprés de tres hores reunits en una sala del Parlament membres del Govern i de CiU amb tres diputats del PSC parlant de BCN World, no han tancat cap acord encara.

Des de dilluns va quedar clar que el PSC és el grup més ben posicionat per poder tancar un acord sobre la llei de BCN World, junt amb el PP, i dilluns que ve tornen a tenir una reunió bilateral.

"El Govern ens ha passat uns papers nous, i per tant estem contents que es moguin, però els hem d'estudiar bé perquè cada paraula és important", ha recordat el socialista Xavier Sabaté, encarregat de la negociació, que ha reclamat "un esforç més gran per part dels promotors", en relació al 10% de la taxa del joc.

Aquest tema, però, sempre intocable per a CiU: "La taxa del 10% a l'impost del joc és essencial per no posar en risc el projecte, és una línia vermella", ha assegurat Albert Batet, diputat de CiU.

stats