Societat 01/12/2016

Un vídeo delata un conductor begut fent ziga-zagues per les costes del Garraf

L'home triplicava la taxa d'alcoholèmia i es va acabar estimbant, però en va sortir il·lès

Ara
1 min

BarcelonaEl conductor d'un cotxe va avisar dissabte a la nit els Mossos d'Esquadra perquè un altre vehicle, davant seu, circulava fent ziga-zagues, envaint el carril contrari i obligant els cotxes que hi circulaven a reduir la velocitat i apartar-se per no xocar-hi. Tot, en una carretera complicada, la C-31 a la zona de les costes del Garraf. El copilot va gravar l'escena –que podeu veure al vídeo– amb el telèfon mòbil.

Els viatgers del cotxe que havien alertat la policia van perdre el conductor temerari a l'autopista C-32, a l'altura de Sant Pere de Ribes. Poc després, a les 22.05 h, una patrulla dels Mossos va anar al pont del km 9 de la BV-2111, al terme de Sant Pere de Ribes, per un accident de trànsit. Era el vehicle del conductor temerari, que havia sortit de la via i havia caigut pel pont.

El vehicle del conductor temerari, estimbat

Tot i l'accident, el conductor, de 48 anys i veí del Vendrell, en va sortir il·lès, però triplicava la taxa màxima d'alcoholèmia permesa, amb 0,88 mg/l. La policia li imputa un delicte de conducció temerària i un altre per conduir begut amb resultat d'accident. Està pendent de declarar davant el jutge de guàrdia de Vilanova i la Geltrú.

stats