Societat 22/12/2015

Del casament precipitat al pessic de Rajoy… algunes anècdotes de la rifa de Nadal

Les curiositats i les anècdotes que ha deixat la jornada de loteria

Ara
2 min
Catalunya pessiga només uns  50 milions de la rifa de Nadal

BarcelonaDe l’eufòria a la decepció

En el moment en què dues nenes de Sant Ildefons cantaven el quart premi, una dona del públic s’aixecava eufòrica. Totes les càmeres l’enfocaven i ella es desfeia en llàgrimes d’alegria, només per comprovar segons després que s’havia confós: el seu número era el 52.515, no el 52.215.

A punt de jubilar-se

Emilio Liebanés i la seva dona van vendre per la Loteria de Nadal més de 5.000 euros en dècims premiats que ahir van tocar a Caldes de Montbui (Vallès Oriental). Ho van fer des del seu restaurant, l’Hostal de Caldes, i pels pèls: el local estava a punt de ser traspassat, i ells dos, a punt de jubilar-se.

Una família reparteix sort

Una família sevillana que viu al Pont de Vilomara (Bages) també va portar la fortuna a aquesta localitat en comprar en una germandat d’Osuna (Sevilla) 80 dècims del segon premi, el 12.775, que va repartir entre familiars i amics. En total, uns 10 milions d’euros. Feia 47 anys que compraven el mateix número.

Un casament precipitat

El número 12.775, corresponent al segon premi, va servir perquè en una residència d’avis de Roda de Berà (Tarragonès) es precipités un casament entre una de les cuidadores i un infermer. Amb els 125.000 euros bruts del premi avançaran el seu enllaç, que celebraran “sense reparar en les despeses”.

Rajoy s’endú un pessic

A Rajoy la sort li va arribar ahir des de Màlaga, on uns dies abans del 20-D li havien regalat un dècim de loteria. Amb el número 6.150, el president en funcions va rebre la menudalla: 20 euros que, tot i que no donen per obrir una ampolla de cava –o xampany–, li van sortir completament gratis.

stats