SOCIETAT
Societat 18/09/2012

La Defensora del Poble obre una investigació sobre els incidents de Ryanair

Soledad Becerril recorda que les multes imposades a Ryanair no han servit per modificar l'actuació de la companyia irlandesa

Efe
1 min
La companyia irlandesa ha patit un cúmul d'incidents que han fet perdre la paciència al govern espanyol.

BarcelonaLa Defensora del Poble, Soledad Becerril, ha comunicat a l'Agència Estatal de Seguretat Aèria que inicia una actuació d'ofici per les incidències registrades en diversos vols de Ryanair que afecten la normativa de seguretat aèria i els drets dels passatgers. En el seu escrit, la Defensora del Poble recorda que la companyia irlandesa ha patit 1.201 incidències en els primers sis mesos de l'any i que han continuat succeint al juliol i a l'agost. Ryanair, per la seva part, manté que altres companyies compten amb un nombre similar d'incidències i denúncies.

Segons l'Oficina del Defensor del Poble, les multes per un total de 2,3 milions d'euros imposades a Ryanair des del 2007 no han servit per modificar l'actuació de la companyia. Becerril ha sol·licitat conèixer les actuacions fetes per Foment i, en cas de mala pràctica, traslladarà aquesta informació al govern irlandès.

stats