Societat 18/06/2021

Demanen fins a 27 anys de presó per abusos sexuals i inducció a la prostitució de menors tutelades

La Fiscalia proposa l’expulsió dels dos acusats per uns fets del primer trimestre del 2017

Ara
1 min
Els abusos i el maltractament a menors, ocults pel confinament

BarcelonaDos homes aniran a judici per abusos sexuals i per inducció a la prostitució de tres noies menors d'edat tutelades que vivien a centres de Tarragona. La Fiscalia els demana fins a 27 anys de presó per uns fets que van passar el primer trimestre del 2017. Segons l’escrit de l’acusació, que ha publicat l’ACN, els dos acusats van mantenir relacions sexuals completes amb una de les víctimes en diverses ocasions tenint “ple coneixement de la seva edat”.

També recull que l’home per a qui reclama la pena més alta va donar diners a una segona menor perquè li fes fel·lacions diverses vegades. Afegeix que el mateix acusat va dir a la tercera víctima que “se sotmetés als seus desitjos sexuals a canvi de diners i altres donacions”, alhora que l’impulsava a fer-ho amb altres homes “per aconseguir els seus capritxos”.

La Fiscalia assegura que els dos acusats sabien que algunes noies tutelades s’escapaven dels centres per aconseguir diners, roba o begudes alcohòliques: “Eren especialment vulnerables donada la seva situació familiar i social”. Per a un dels homes demana 27 anys i cinc mesos de presó per abusos sexuals continuats a les tres menors i per induir-ne una a la prostitució. Per a l’altre acusat, sol·licita vuit anys de presó. També proposa l’expulsió dels dos homes al seu país d'origen un cop hagin complert la meitat de la condemna.

stats