SUCCESSOS
Societat 04/01/2011

Denunciat un motorista per conduir a 191 quilòmetres per hora

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit de Girona han denunciat el conductor d'una motocicleta per un delicte contra la seguretat viària perquè circulava a 191 quilòmetres per hora en un tram de carretera en què la velocitat està limitada a 70 km/h, al terme municipal d'Anglès

Marta Català
1 min
La moto interceptada pels Mossos circulant a 191 km/h

GIRONAEls fets van passar el 30 de desembre, quan agents de Trànsit que realitzaven un control preventiu de velocitat al quilòmetre 100,5 de la N-141, a Anglès, van observar una motocicleta que circulava a gran velocitat en direcció a la Cellera.

El radar va indicar que el motorista circulava a 191 km/h en un punt on la velocitat màxima permesa és de 70 km/h, fet que suposa 121 km/h més de la velocitat tolerada.

Tenint en compte que el conductor de la motocicleta va sobrepassar en més de 80 km/h el límit permès en una via interurbana, es van instruir diligències policials i se li va imputar un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l'article 379 del Codi Penal.

El conductor va ser citat amb posterioritat perquè es presentés al jutjat d'Instrucció de guàrdia de Santa Coloma de Farners (Selva).

stats