Societat 12/05/2018

Denunciat un home de 88 anys per conduir a 180 km/h i sense carnet

L'infractor havia perdut els punts del permís

Ara
1 min
Dos agents en una foto d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van denunciar penalment, el divendres 4 de maig, un home de 88 anys per conduir sense carnet per pèrdua total de punts i per circular a 180 km/h en un tram limitat a 120 km/h, a l'altura del municipi de Cubelles, segons informa l'ACN. Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts d'onze, a l'autopista C-32, al punt quilomètric 15,5.

Els agents van aturar el vehicle, passat el tram central del peatge de Cubelles, i van observar que el conductor, que anava sol, era una persona d'edat avançada, concretament un home nascut l'any 1929. L'home, veí de Barcelona, també presentava dificultats de moviment.

Els agents de trànsit estaven realitzant un control de velocitat i el radar va captar un turisme a una velocitat de 181 km/h, malgrat que la via estava limitada en aquell tram a 120 km/h. Quan van aturar-lo van comprovar que aquesta persona havia perdut tots els punts del permís de conduir i que, de fet, no era el primer cop que els perdia.

Els agents van immobilitzar el vehicle i van informar-ne el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del partit judicial de Vilanova i la Geltrú. Des de l'Àrea Regional de Trànsit també s'ha informat la fiscalia sobre aquest cas per si calgués aplicar mesures cautelars contra el conductor.

El conductor seria presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit. Circular a 181 km/h per una via limitada a 120 km/h està tipificat com una infracció molt greu, amb una sanció econòmica de 500 euros i una pèrdua de sis punts del carnet de conduir.

stats