Societat 03/07/2019

'Descontaminar Catalunya', un debat crucial

El 18 de juliol, al Teatre l'Atlàntida de Vic, Antoni Bassas moderarà una taula rodona sobre un dels reptes més importants del país

Ara
1 min
El veritable cost de la  contaminació atmosfèrica

Com podem revertir la contaminació de l’aire? Quin és el futur de les nostres centrals nuclears? Quines tecnologies podem aplicar als purins i com s’han d’enfocar els reptes de la indústria agroalimentària? Quines iniciatives podem importar dels països més avançats en la lluita contra la contaminació? Com poden les empreses catalanes esdevenir vehicles per a un propòsit social i mediambiental?

Per respondre a aquests interrogants, i per ajudar el país a fer passes endavant en la preservació (o en la recuperació) d'unes ciutats i d'un territori saludables, l'ARA organitza el 18 de juliol al Teatre l'Atlàntida de Vic (18h) una taula rodona conduïda per Antoni Bassas en què diversos experts parlaran del que Catalunya està fent, pot fer i hauria de fer perquè puguem dir, d'aquí deu anys, que estem en un camí adequat per descontaminar-nos.

La xerrada formarà part del cicle de debats 'ARA Pensem: Cap a la Catalunya que volem', que vol reflexionar sobre els reptes i els problemes que Catalunya ha d'afrontar i superar en els terrenys econòmic, social, educatiu, mediambiental i cultural.

stats