Societat 11/02/2020

Detenen un professor de l'Institut de la Bisbal d'Empordà acusat de tres abusos sexuals

La conselleria d'Educació ha obert una investigació interna per esclarir els fets

Ara
1 min
Imatge de l'institut de la Bisbal d'Empordà

GironaEls Mossos d'Esquadra van detenir divendres un professor de l'Institut de la Bisbal d'Empordà acusat d'haver comès tres delictes d'abusos sexuals a tres estudiants de secundària, segons ha avançat Diari de Girona i ha pogut confirmar l'ARA de fonts policials. L'arrest va quedar sense efecte perquè té domicili conegut i està citat per comparèixer al jutge.

L'Institut de la Bisbal va rebre la denúncia d'una alumna i va avisar els Mossos d'Esquadra, que van obrir una investigació. El departament d'Educació, per la seva banda, també ha obert una investigació interna amb les denúncies de les tres alumnes que haurien patit els abusos i està recopilant informació de totes les parts implicades.

El docent fa deu dies que va agafar una baixa voluntària i, si es vol reincorporar a la feina, la conselleria assenyala que "es prioritzarà la protecció de l'alumnat". Després de rebre la denúncia de les alumnes, la direcció de l'Institut va enviar un comunicat a les famílies per informar-los que el docent estava de baixa fins que s'aclarís si havia tingut comportaments inadequats.

stats