Societat 19/06/2019

Troben un cos a la casa de la dona desapareguda a Terrassa l'agost del 2018

Els Mossos han detingut l'exparella de Mònica Borràs per la seva presumpta relació amb el cas

Ara
1 min
Els Mossos d'Esquadra han traslladat a l'exparella de la dona aquesta tarda al domicili on vivia la parella per mirar de trobar més proves del cas

BarcelonaDeu mesos després els Mossos d'Esquadra estan a punt de tancar el cercle entorn de la desaparició d'una veïna de Terrassa de 49 anys, Mònica Borràs, l'agost de 2018. Aquest dimecres la policia catalana ha detingut l'exparella de la dona, que va ser qui en va denunciar la desaparició fa gairebé un any. Segons han confirmat fonts properes al cas a l'ARA, aquesta tarda durant l'escorcoll al domicili que compartien Borràs i el detingut, la policia ha trobat un cos. Ara l'autòpsia haurà de confirmar que es tracta del cadàver de la dona desapareguda.

Els mossos ja estaven investigant el cas com una desaparició violenta. La causa la porta el jutjat de violència masclista número 1 de Terrassa, que manté les actuacions sota secret de sumari.

Borràs va desaparèixer a principis d'agost de l'any passat. La seva exparella, que va ser qui va denunciar el cas davant de la policia catalana, va assegurar que la dona havia marxat de casa enfadada i que no n'havia tornat a saber res més.

Aquest dimecres els Mossos d'Esquadra han escorcollat l'habitatge amb jardí on vivia la parella a Terrassa (Vallès Occidental) per buscar el cos de la dona i mirar de trobar més proves sobre el cas.

stats