Societat 29/09/2014

Detenen a Vila-seca un jove que ha atemorit els passatgers d'un tren amb dos ganivets

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra l'ha enxampat després d'amenaçar diverses persones a la via pública

Acn
1 min
Andana deserta a l'estació de Vila-seca amb un tren de rodalies aturat / ACN

Vila-secaEls Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Reus de 26 anys que aquest dilluns al matí ha atemorit els passatgers d'un tren exhibint dos ganivets i que, més tard, ha amenaçat diverses persones a la via pública. El primer incident s'ha registrat cap a un quart de dotze, quan diversos passatgers d'un tren de la línia Reus-Barcelona han donat l'avís que un jove, visiblement nerviós, mostrava dos ganivets sense amenaçar ningú i baixava a l'estació de Vila-seca (Tarragonès).

Els agents s'hi ha personat, però ja no han trobat l'individu. Cap a tres quarts de quatre de la tarda, la policia ha rebut un nou avís que alertava que un jove estava amenaçant diverses persones a la via pública i una patrulla l'ha pogut detenir. Segons han explicat fonts policials, la descripció que han donat els passatgers del tren coincideix amb la del noi que ha amenaçat, al cap de poques hores, diverses persones a la població de Vila-seca.

Després de rebre l'avís, els Mossos d'Esquadra han enviat dues patrulles a la zona i una d'elles ha pogut detenir el noi a l'entorn de la mateixa estació del ferrocarril. Els incidents que ha protagonitzat no s'han saldat amb cap persona ferida, segons els Mossos. Està previst que el jove, que està acusat dels delictes d'amenaces i coaccions amb arma blanca, passi aquest dimarts a disposició judicial.

stats