Societat 16/07/2019

Detenen a Vila-seca un camioner que circulava amb una taxa d’alcoholèmia gairebé set vegades superior a la permesa

Els Mossos d’Esquadra intercepten el camió a l’A-7 fent avançaments en ziga-zaga

Acn
1 min
Pla general del camió interceptat pels Mossos d'Esquadra a l'A-7 a Vila-seca.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns a la nit un camioner que circulava per l’A-7 a l’altura de Vila-seca, al Tarragonès, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol. Els agents van aturar el vehicle després de veure que havia fet una maniobra perillosa i van fer la prova d'alcoholèmia al conductor, que presentava símptomes evidents d'estar begut. L'home, de 50 anys, va donar una taxa d’1,02 mg/l, quan la màxima permesa per a conductors professionals és de 0,15 mg/l.

Els Mossos van immobilitzar el vehicle i van traslladar el detingut a dependències policials. Després de prendre-li declaració, el van deixar en llibertat i el van citar per a un judici ràpid que se celebrarà aquest dimecres a Tarragona.

Els agents van veure com el conductor del camió va fer un canvi de carril de dreta a esquerra per iniciar un avançament a dos camions. En aquesta primera maniobra va obligar a frenar un vehicle que circulava correctament pel carril esquerre. Tot seguit va circular pel carril esquerre fent ziga-zagues i fent ús del clàxon per demanar als altres camioners que frenessin perquè estaven arribant a un tram en obres on hi havia una reducció d'un carril. Els Mossos el van poder aturar a la sortida de l’A-7 amb la carretera C-14 a Vila-seca.

stats