Societat 26/09/2018

Detingut un camioner que multiplicava per set la taxa d'alcoholèmia

L'home va encallar el vehicle al mig d'un municipi de l'Alt Empordà

Ara
1 min
El camió va quedar encallat en un carrer del nucli urbà de la Vajol per on no podia circular

BarcelonaUn camió de gran tonatge encallat en una pujada d'un carrer encorbat de la Vajol (Alt Empordà). Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte el conductor d'aquest vehicle que multiplicava per set la taxa d'alcoholèmia. Segons els agents, el camioner no havia fet cas dels senyals de trànsit del municipi, que prohibeixen la circulació d'aquest tipus de vehicles per l'interior del nucli urbà.

Quan li van practicar la prova d'alcoholèmia, l'home va donar un positiu d'1,12 mg d'alcohol per litre d'aire aspirat, set vegades per sobre del límit permès a un conductor professional. El jutge de guàrdia de Figueres l'ha deixat en llibertat amb càrrecs. Els Mossos el responsabilitzen d'un delicte contra la seguretat del trànsit.

Conductor begut i sense punts al carnet

Diumenge els Mossos també van arrestar un altre conductor d'un turisme a la carretera C-63, a Santa Coloma de Farners (Selva), que duplicava la taxa d'alcoholèmia. Quan el van aturar, els agents van descobrir que circulava sense punts al carnet i també va donar positiu en el consum de cocaïna.

El turisme va envestir els cons de senyalització del control d'alcoholèmia que estaven fent els Mossos a la carretera i es va aturar a pocs metres del vehicle policial. El jutge de guàrdia de Santa Coloma de Farners també l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

stats