Societat 21/09/2019

Detingut un home per haver deixat morir la seva parella quan estava patint una baixada de sucre

L'arrestat havia gravat l'agonia de la dona amb el mòbil i també tenia altres vídeos amb vexacions

Efe
1 min
Dos agents dels Mossos d'Esquadra en una foto d'arxiu.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un home de 49 anys acusat d'un delicte d'homicidi i d'altres de maltractaments per haver deixat morir la seva parella quan ella estava patint una hipoglucèmia -una baixada del sucre en sang- al juny a Viladecans (Baix Llobregat). El detingut, veí de Viladecans, va ser arrestat dimecres i ja ha ingressat a la presó per ordre judicial.

Segons informen aquest dissabte els Mossos, els fets es remunten a la matinada del 18 de juny quan el cos policial va tenir coneixement de la localització d'una dona morta al seu domicili de Viladecans i va iniciar una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. L'autòpsia va determinar que la dona havia patit una hipoglucèmia.

Els investigadors van continuar amb les gestions policials, ja que van sospitar que s'hauria pogut cometre un delicte d'omissió d'auxili. Després de la investigació, els policies van determinar que la seva parella sentimental no hauria ajudat a la víctima quan va patir la crisi i l'hauria deixat morir. L'arrestat, a més, havia gravat amb el mòbil l'agonia de la víctima i també tenia altres vídeos on s'observaven vexacions i maltractaments a la dona.

El detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció número 2 de Gavà dijous i la jutge va decretar-ne l'ingrés a presó preventiva.

stats