Societat 23/01/2018

Detenen un home acusat de retenir una dona en un pis i agredir-la sexualment

L'arrestat té diversos antecedents per violència masclista

Efe
1 min
Una foto d'arxiu de la platja Gran de Tossa de Mar

Tossa de MarEls Mossos d'Esquadra han detingut un home denunciat per retenir una dona en un pis de Tossa de Mar (Selva) i agredir-la sexualment. L'arrestat, que té diversos antecedents per violència masclista, segons ha avançat l'agència Efe, està pendent de passar a declarar davant del jutge. La dona, que es troba en bon estat, ha passat un reconeixement mèdic i ara haurà de ratificar la denúncia davant de la policia.

Segons han informat fonts de la policia catalana, la dona, de 39 anys, de nacionalitat alemanya i sense domicili conegut, era a Tossa de Mar buscant feina i un pis on viure i fa unes setmanes va conèixer l'ara detingut. L'home, de 50 anys i de nacionalitat marroquina, li va oferir mudar-se al seu pis, que compartia amb una altra persona, i ella ho va acceptar.

Amb el pas dels dies, l'arrestat s'hauria tornat més agressiu i, segons va explicar la dona a la policia, va arribar a tenir-la incomunicada, li va prendre el telèfon mòbil, li impedia sortir de l'habitatge i l'agredia sexualment.

La noia hauria escrit una nota demanant ajuda i l'hauria passat d'amagat a l'altre home amb qui compartien pis, que la va fer arribar a la policia local de Tossa de Mar. Quan els agents van tenir-ne coneixement, una patrulla local es va dirigir al pis on suposadament estava retinguda la dona i la van alliberar.

L'home, que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i d'un altre de detenció il·legal, va ser posat a disposició dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació.

stats