Societat 11/06/2018

Detinguts dos policies locals de Màlaga per haver violat una noia

A part de l'agressió sexual, també s'atribueix als agents els delictes contra la salut pública, amenaces i prevaricació

Efe
1 min
Una patrulla de la Policia Nacional. / EFE

MàlagaDos agents de la Policia Local d'Estepona (Màlaga), de 37 i 38 anys, han quedat detinguts com a presumptes autors d'una violació a una noia de 18 anys. La investigació va començar diumenge, arran de la denúncia de la jove per una agressió sexual a Estepona. La víctima va manifestar que viatjava amb dos amics en un cotxe –conduïa un d'ells– quan van ser aturats, en un control policial, pels dos agents arrestats.

Durant l'actuació, els policies van preguntar al conductor del vehicle si havia consumit begudes alcohòliques i davant la contestació afirmativa d'ell, li van indicar que deixés el cotxe aparcat. Com que la noia i l'altre amic tampoc podien conduir, van demanar un taxi i els agents es van oferir a portar-los el cotxe quan acabessin la seva jornada laboral. Però al cap d'una estona, segons el relat de la denunciant, els policies es van presentar amb un vehicle particular que no era el del seu amic.

Després de mantenir una conversa amistosa, els agents van proposar a la noia i els seus amics pujar al domicili. Els joves van acceptar perquè es tractava de policies i, una vegada dins l'immoble, s'haurien produït els fets denunciats. La mateixa Policia Local va detenir un dels agents, mentre que l'altre va ser detingut per la Policia Nacional al domicili del seu company. A part del delicte d'agressió sexual, també s'atribueix als agents els delictes contra la salut pública, amenaces i prevaricació.

stats