Societat 07/06/2017

Detinguts dos nois de 19 i 20 anys com a presumptes autors d'una violació múltiple a Girona

La víctima va denunciar que els joves, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, van violar-la per torns la matinada del 21 de gener d'aquest any

Ara
1 min
EL PRINCIPAL IMPOST  L'IBI és el tribut municipal més important. A la imatge, la façana dels edificis damunt el riu Onyar, a Girona.

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts dos nois de 19 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, com a presumptes autors d’una agressió sexual que va tenir lloc el dia 21 de gener d’enguany a la localitat de Girona.

Els fets van passar a quarts de sis de la matinada a la zona de la passera de la Font Rei, que travessa el riu Onyar, amb el carrer del Carme, molt a prop de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, quan la noia tornava a casa de matinada i un grup de tres nois hi va començar a parlar. Poc després li van prendre la bossa de mà i després la van agredir sexualment.

La dona va denunciar els fets poques hores després. Segons va avançar 'El Punt Avui', agressors i víctima s'havien conegut aquella nit en un bar de copes del carrer Maluquer Salvador i la van abordar quan anava sola pel carrer. La dona va relatar a la policia que tres homes la van violar per torns i que seria capaç de reconèixer-los.

Segons va descriure, els joves tenien poc més de 20 anys, eren blancs –un tenia la pell molt morena– i duien tatuatges i almenys un pírcings a la cara. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

stats