Societat 04/03/2015

El jove que va ser confós per l'agressor de la Diagonal: "Vaig rebre uns 200 insults de persones a les xarxes"

Rubén M.O. es va presentar als Mossos per assegurar que ell no era l'agressor. Admet en declaracions a RAC1 que ho ha passat "malament", especialment "per la repercussió a les xarxes"

Ara
2 min

BarcelonaAl final s'ha acabat com una anècdota, però el tràngol que ha passat no li treu ningú. Es tracta del cas de Rubén M.O., l'estudiant de criminologia de la Universitat Autònoma de Barcelona que aquest cap de setmana va haver de presentar-se a una comissaria dels Mossos d'Esquadra de Tortosa per assegurar que no era l'autor de l'agressió a la dona de 48 anys a la Diagonal de Barcelona.

"Ara ja me'n ric, però ho he passat malament, sobretot el cap de setmana, per la repercussió a les xarxes", ha admès el noi en declaracions a 'El món a RAC1' aquest dimecres.

Rubén M.O, ja va publicar el diumenge un missatge a Facebook explicant els fets: "Com que ens assemblem una mica de cara [amb l'agressor], algú ha pogut pensar que jo sóc aquesta persona i ha començat a córrer per la xarxa que sóc l'agressor". Alhora, va admetre que la persona que ho havia difós ja li havia demanat disculpes i que les havia acceptat perquè entén que "la seva finalitat era agafar el personatge".

El noi ha explicat a RAC1 que el linxament a les xarxes és el que més l'ha afectat. "He rebut entre 150 i 200 insults", ha admès el jove estudiant. Tanmateix, ha explicat que tots provenien de "gent que no conec". "La gent que em coneix sap que sóc incapaç de fer una cosa així", ha afirmat.

El jove ha explicat que quan es va presentar a la comissaria dels Mossos per dir-los que ell no era l'agressor, els mateixos agents "no donaven crèdit" a la situació. "Es veia claríssim que no érem la mateixa persona", ha admès.

El veritable agressor s'ha entregat aquest dimarts en una comissaria de Talavera de la Reina, a Toledo.

stats