Societat 14/02/2012

3 dies després, encara hi ha 2.900 persones sense gas al Poblenou

Gas Natural ha restablert el servei al 35% dels abonats. 1.200 afectats han de dutxar-se al poliesportiu municipal

Acn
1 min

BarcelonaEl 35% dels clients de Gas Natural al Poblenou ja han recuperat el subministrament de gas, segons ha informat la companyia. En termes absoluts, són 1.600 els clients que tornen a disposar de gas, entre els quals hi ha totes les escoles, les llars d'infants i les llars d'avis.

Des de dissabte, quan més de 4.500 persones es van quedar sense subministrament per una avaria i, per tant, sense aigua calenta ni calefacció, la companyia ha restablert el servei a uns 1.600 clients. Segons l'empresa, el 90% de la xarxa afectada ja compta actualment amb gas, però les tasques són molt complexes perquè impliquen treure, a través de proves per accedir als tubs de gas, tota l'aigua acumulada a les canonades.

El centre esportiu municipal Can Felipa, gestionat pel Club Natació Poblenou Enginyers (CNPN), ha acollit 1.200 persones perquè es dutxessin, 200 de les quals no són habituals de la instal·lació. A més, els usos del centre esportiu s'han vist incrementats en un 27%.

Només aquest dilluns, Can Felipa va atendre més de 600 trucades, i el personal del centre ha hagut de doblar esforços per mantenir les activitats habituals, com els cursets de natació, les activitats dirigides o els entrenaments de waterpolo, entre d'altres.

stats