SOCIETAT
Societat 02/12/2011

El director de la Policia diu que tornaria a fer de la mateixa manera el desallotjament dels 'indignats'

Manel Prat recorda que "garantir l'ordre públic a vegades requereix l'ús de la força". Es mostra convençut que els Mossos d'Esquadra van actuar de forma correcta en l'acció del 27 de maig a la plaça Catalunya

Laura Díaz-roig
1 min

BarcelonaEl director general de la Policia, Manel Prat, tornaria a desplegar el mateix dispositiu si hagués de repetir el desallotjament dels indignats de la plaça Catalunya. "Segurament, tornaria a prendre les mateixes decisions", ha afirmat Prat aquest divendres, durant la clausura de les jornades dedicades al crim organitzat fetes a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). Són les reaccions del principal responsable dels Mossos d'Esquadra després que el jutjat d'instrucció número 4 de Barcelona hagi admès a tràmit la querella presentada per una cinquantena d'indignats contra la cúpula policial pel polèmic desallotjament del 27 de maig passat.

Prat s'ha mostrat convençut que l'actuació dels agents va ser correcta. "Garantir l'ordre públic a vegades requereix l'ús de la força", ha comentat el director general de la Policia, que no s'ha estalviat retrets contra els indignats. "És paradoxal que els antisistema utilitzin el sistema per anar contra el sistema", ha afegit Prat.

stats