Societat 02/11/2012

Desallotgen una discoteca de Pamplona que duplicava el seu aforament

Els fets van passar la matinada de dijous, quan a Madrid l'accés d'aforament en un altre recinte provocava la mort per aixafament de tres noies i en deixava dues més de ferides de gravetat

Efe
1 min

PamplonaLa policia municipal de Pamplona va desallotjar la matinada de dijous una discoteca en constatar que al seu interior hi havia gairebé el doble de persones de les que permetia la llei.

Segons informa el 'Diari de Navarra', el desallotjament es va fer a la discoteca Marengo del barri pamplonès de San Juan. El recinte, amb un aforament de 644 persones, va permetre l'entrada a més de 1.200.

La discoteca havia programat per a la nit de dijous un concert del discjòquei Danny Romero, acompanyat d'una festa de Halloween que finalment no es va celebrar a causa del desallotjament.

El diari navarrès es va fer ressò de la notícia poques hores després de conèixer-se el tràgic succés al recinte Madrid Arena, en què la matinada de dijous van morir tres noies i dues més van resultar ferides de gravetat a causa de l'aixafament per una allau humana provocada per excés d'aforament.

stats