Societat 10/03/2016

Un nen de quatre anys dels EUA dispara a la seva mare, ferma defensora de les armes

L'accident s'ha produït a Florida mentre la dona conduïa

Ara
1 min
Jamie Gilt amb un rifle

BarcelonaUna activista proarmes nord-americana ha sigut disparada per error pel seu fill de quatre anys, segons fonts oficials de Florida. El nen ha disparat accidentalment a la seva mare, Jamie Gilt, de 31 anys, per l'esquena des del seient de darrere del cotxe mentre ella conduïa.

Un agent de policia del comtat de Putnam va veure el vehicle aturat i la dona demanant auxili. "Estava asseguda al seient del conductor i el nen, a la part del darrere, just darrere seu. L'havia travessat amb el tret. La bala li havia entrat al cos per l'esquena i havia sortit per l'àrea abdominal. Era una arma del calibre 45", va explicar el capità Joseph Wells.

La dona es troba ingressada a l'hospital, està estable i encara no ha pogut parlar amb la policia. A l'estat de Florida, la tinença d'armes és legal, però tenir-la carregada en un lloc al qual pugui accedir un menor, per contra, no ho és i està penat per la llei.

Jamie Gilt és una ferma defensora de l'ús de les armes i contrària a les mesures de control que defensa el govern de Barack Obama. Gilt exposava les seves idees tant a Twitter com a Facebook, on tenia dues pàgines: una de personal i una altra d'anomenada Jamie Gilt for Gun Sense, però ambdues han sigut eliminades. El dia abans de l'accident la mare havia presumit de les habilitats del seu fill petit per disparar. Va escriure: "Tots els nostres saben com disparar. Fins i tot el meu fill de 4 anys s'emociona quan dispara la .22".

stats