Societat 13/12/2017

Un veí de Sant Carles de la Ràpita fereix a trets un home i una dona en un bar del poble

Els Mossos d'Esquadra busquen l'autor dels fets i investiguen si es tracta d'un cas de violència masclista, ja que una de les víctimes és exparella de l'agressor

Ara
1 min

BarcelonaEren poc després de les cinc de la tarda quan un veí del poble ha entrat al bar Punxa'm Pinxo de Sant Carles de la Ràpita amb una dona. Tots dos s'han adreçat a un altre home que ja era al local i en uns minuts de la conversa o discussió s'ha passat als trets: segons han explicat testimonis dels fets a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), l'home que acabava d'arribar del carrer ha tret una arma i ha disparat contra el client que era al bar, que ha rebut un impacte de bala a l'esquena. La dona també ha resultat ferida, en una cama, tot i que no està clar si l'agressor ha disparat expressament contra ella o ha rebut un tret quan s'ha volgut interposar entre els dos homes.

Segons ha sabut l'ARA de fonts dels Mossos d'Esquadra, l'atacant, que ha fugit i s'ha endut l'arma, està identificat, és de nacionalitat espanyola i és exparella de la dona que ha resultat ferida, motiu pel qual el cas podria ser tractat com a violència masclista. La principal hipòtesi dels investigadors indica que l'agressor hauria actuat mogut per la gelosia per una relació entre les dues víctimes.

Els dos ferits –tots dos d'origen africà i un dels quals ha intentat perseguir l'agressor i ha arribat fins al supermercat que hi ha al costat del bar– estan ingressats a l'hospital la Verge de la Cinta, a Tortosa, i estan fora de perill. Els metges han pogut extreure la bala de la cama de la dona, fet que ha permès observar, pel calibre de la munició, que seria una arma curta.

stats