Societat 08/12/2013

9 persones detingudes i 183 identificades en un control policial nocturn al front marítim de Barcelona

Un centenar d'agents han participat en el dispositiu policial, que s'ha dut a terme les nits de divendres i dissabte

Acn
2 min
El dispositiu s'ha dut a terme les nits de divendres i dissabte

BarcelonaEl dispositiu de seguretat que els Mossos d'Esquadra han desplegat aquest cap de setmana a la zona d'oci nocturn del front marítim de Barcelona ha acabat amb nou detinguts. Als tres arrestats en la primera nit-matinada s'hi afegeixen sis més, la matinada de dissabte a diumenge. Es tracta de tres homes, una dona i dos menors.

A més dels nou detinguts, els Mossos han identificat 183 persones, una de les quals ha resultat ser un menor escapolit d'un centre de menors. L'operatiu policial s'ha desenvolupat en l'espai del Port Olímpic, carrer de la Marina i passeig marítim de la Barceloneta; i hi han intervingut més de 100 agents.

Les sis persones detingudes aquesta passada matinada són dos homes de 48 i 36 anys i nacionalitat marroquina als qual s'imputa un delicte de tràfic de drogues; una dona de 20 anys i nacionalitat espanyola, per un furt i un atemptat als agents de l'autoritat; un home de 32 anys de nacionalitat pakistanesa contra el qual constava una ordre judicial de detenció; i dos menors d'edat de nacionalitat espanyola als quals s'imputa un robatori amb violència i intimidació.

Els mossos també han aixecat dues denúncies penals per falta de lesions, set denúncies administratives per tinença i consum de substàncies estupefaents i una denúncia en virtut de l'ordenança municipal.

Segons la policia, els objectius del dispositiu eren incrementar la percepció de seguretat; prevenir actes il·lícits penals, infraccions a la llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana i altres infraccions administratives; evitar i sancionar les conductes incíviques que provoquen molèsties als veïns; intervenir davant possibles baralles, i el petit tràfic d'estupefaents; detectar infraccions administratives per situació il·legal a l'estat espanyaol i detectar infraccions administratives sobre l'ordenança de convivència ciutadana i denúncies de trànsit.

stats