Societat 18/02/2019

Troben una dona morta a la platja del Somorrostro de Barcelona

Els Mossos investiguen si es tracta d'un suïcidi o d'un assassinat

J.m.
1 min
La platja del Somorrostro de Barcelona, en el punt on s'ha trobat la dona morta aquest diumenge

BarcelonaUna patrulla de seguretat ciutadana dels Mossos d’Esquadra va trobar ahir a la matinada una dona morta estesa enmig de la platja del Somorrostro. Els agents havien rebut un avís a un quart de quatre de la matinada i quan van arribar al lloc van confirmar que la dona, d’entre quaranta i cinquanta anys, era morta. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) també es va desplaçar fins al lloc del fets. La policia catalana ha obert una investigació per determinar les causes de la mort i no descarten cap hipòtesi. La mort natural sembla la causa menys plausible, i tot fa pensar que podria tractar-se d’un suïcidi o d’un assassinat.

La cadena SER Catalunya va assegurar que el cos presentava signes de violència al coll, però els Mossos d’Esquadra no ho van confirmar. La dona no portava la documentació a sobre. Bona part d'aquestes preguntes només es resoldran un cop s’hagi fet públic el resultat de l’autòpsia, que podria ser avui.

El cos estava estès a terra sobre la sorra, davant dels locals d’oci que hi ha a la platja del Somorrostro. Ahir, però, gairebé ningú era conscient del que havia passat aquella nit i, mentre els jubilats jugaven al dòmino sense samarreta davant de la platja, els turistes prenien el sol completament aliens al que havia passat. L’única prova visible de la mort eren els rastres que els vehicles d’emergències i dels Mossos d’Esquadra havien deixat sobre la sorra.

stats