Societat 27/12/2016

Dos homes acaben detinguts després d'intentar matar-ne un altre... i deixar-se el mòbil

Van discutir amb el propietari d'un restaurant de Sabadell perquè no volien pagar i un el va apunyalar

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van arrestar ahir i abans-d'ahir dos homes que n'havien apunyalat un altre dissabte a la nit a Sabadell. Segons un comunicat dels Mossos la nit del 24, agents de la Policia Municipal van haver d'atendre un apunyalament en un restaurant. A l'agredit li havien clavat una ganivetada molt a prop del cor, i el seu germà va explicar als policies que era el propietari de local i que dos clients habituals s'hi havien discutit per una consumició que no volien pagar. La baralla va arribar a les mans i un dels dos clients va apunyalar l'amo del restaurant.

Tots dos agressors van fugir en cotxe, però quan marxaven a un li va caure el mòbil i això va permetre que els Mossos els detinguessin, l'un ahir i l'altre abans-d'ahir. Un ha quedat lliure amb càrrecs, però l'altre, el que hauria apunyalat la víctima, ha ingressat a la presó de manera provisional i sense fiança. Tots dos estan investigats per intent d'homicidi dolós, tenen 34 anys i són d'origen dominicà.

Quan els policies municipals van arribar al restaurant van trobar que l'home apunyalat sagnava molt i li van haver de tapar la ferida fins que va arribar el personal del sistema d'emergències mèdiques, cosa que, segons els Mossos, li va salvar la vida.

stats