Societat 05/07/2014

Dos morts i quatre ferits lleus en un xoc entre un autocar i un turisme a Alcover

A l'autobús només hi anaven tres passatgers i el conductor, i tots estan estables

Ara
1 min
L'autocar accidentat / ACN

BarcelonaDos morts i quatre ferits lleus és el balanç d'una col·lisió frontolateral entre un turisme i un autocar a la C-14z a l'altura d'Alcover (Alt Camp), a la cruïlla amb la TV-7222, aquest dissabte al voltant de les dues del migdia, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'autobús, de la companyia Mon Bus, feia la línia Reus-Alcover per la carretera principal quan ha xocat amb violència amb el turisme, que segons les primeres hipòtesis no s'hauria aturat a la cruïlla.

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el conductor de l'autocar ha estat traslladat a l'Hospital Pius de Valls amb ferides lleus, després que li han quedat enganxats els peus als pedals. A més, els tres passatgers que anaven en aquest vehicle han resultat ferits lleus: dos han estats donats d'alta 'in situ' i l’altre ha estat també traslladat al centre hospitalari de la capital de l'Alt Camp. Els dos morts són els ocupants del turisme.

La carretera ha quedat tallada mentre treballen els cossos de seguretat, i s'ha habilitat un pas alternatiu perquè el trànsit pugui seguir circulant.

stats