Societat 14/05/2017

Dos joves ferits a Segur de Calafell després d'una explosió per manipular productes químics

Els Bombers i els Mossos han trobat 100 plantes de marihuana dins de l'habitatge, que estava ocupat pels dos ferits

Acn
1 min
Detall de la destrossa de la deflagració en una de les parets de la casa de Segur de Calafell

Segur de CalafellDues persones han quedat ferides aquest diumenge al matí en una forta deflagració en una casa de Segur de Calafell (Baix Penedès). L'avís del succés s'ha rebut a les 10.27 en una casa situada al número 54 de l'avinguda Anglaterra, a la urbanització Casa Nova de Segur.

Els dos joves ferits en la deflagració ocupaven la casa i estaven manipulant productes químics. "L'explosió ha estat ocasionada per una manipulació d'esprais o adobs en relació a les 100 plantes de marihuana que s'han trobat a l'interior de l'habitatge", ha confirmat l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré.

Efectes de la potent deflagració a la part del darrera de la casa de Segur de Calafell

Els afectats, dos homes de 29 i 26 anys, han patit ferides de gravetat per cremades de primer i segon grau arreu del cos. Han estat evacuats a l'Hospital de la Vall d'Hebron. "Els dos nois estaven ocupant l'habitatge, però no sabem encara de qui és la propietat", ha detallat Ferré, que també ha precisat que la forta deflagració –que ha esberlat una part d'una de les parets de l'immoble– ha obligat a evacuar la família que habitava a la casa adossada. "Han anat a casa de familiars a l'espera que els serveis tècnics valorin l'estat de l'edifici", ha comentat el batlle.

Segons han explicat els veïns a Catalunya Ràdio, quan han sentit l'explosió han entrat a la casa, han vist els dos joves en flames i els han tirat a la piscina per apagar-les.

stats