Societat 08/09/2013

Quarta edició de Restaurants contra la Fam

Els establiments participants oferiran des del 15 de setembre menús solidaris per acabar amb la desnutrició infantil

Ara
1 min

BarcelonaAcció Contra la Fam (ACH) i la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR) organitzen per quart any consecutiu la campanya contra la desnutrició infantil Restaurants contra la Fam. Entre el 15 de setembre i el 15 de novembre, tots els establiments participants podran seleccionar en les seves cartes un plat o menú solidari del qual es donarà entre 0,50 i 2 euros als programes d'ACH contra la desnutrició infantil.

D'aquesta manera, s'ofereix als clients l'oportunitat de mostrar-se solidaris a la vegada que gaudeixen del seu temps lliure. Igualment, també s'hi podrà col·laborar enviant un missatge amb la paraula 'HAMBRE' al 28010, l'import del qual es destinarà integrament als projectes d'ACH.

En l'edició del 2012, 535 establiments van participar a la campanya i es van recaptar més de 110.000 euros. Tot un èxit que aquest any l'organització espera superar: "L'èxit i la solidaritat demostrada tant pels establiments com pels seus clients en anys anteriors ens demostren que podem anar més enllà", afirma Alfonso Calderón, responsable de campanyes i esdeveniments d'ACH.

El secretari general de la FEHR, Emilio Gallego, considera que es tracta d'una iniciativa que "exigeix poc i serveix de molt". "Ara més que mai hem d'oferir propostes d'acció solidària tant a Espanya com arreu del món", assenyala. Com en l'anterior edició, el xef Mario Sandoval i el crític gastronòmic Pau Arenós seran els padrins de la campanya.

stats