Societat 09/07/2012

Setmana amb alguns intervals de núvols i poca calor

Dimecres i el cap de setmana es presenten com els dies amb temps més variable i insegur d'una setmana amb temperatures agradables i sense grans calorades

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Un dia més els núvols baixos han tornat a fer acte de presència a molts indrets a primera hora, i tot i que en general s'aniran trencant ràpidament, el dilluns tornarà a ser mig ennuvolat a les comarques del sud, especialment a les Terres de l'Ebre i a la Costa Daurada. En general el sol s'imposarà, i avui les temperatures pujaran una mica més que ahir, sense que la calor sigui especialment angoixant. Els termòmetres que s'enfilin més superaran per poc els 30 graus. A la tarda, avui, hi haurà ruixats i tronades al Pirineu, però no plourà fora d'aquest àmbit.

La setmana es presenta sense grans canvis. En general hi haurà molts dies de sol, però és probable que a estones els núvols baixos continuïn molestant per fer platja, i és probable, també, que siguin més presents al sud que no pas al nord. Dimecres a la tarda cauran ruixats al Pirineu i en algunes comarques interiors, i ara per ara, el temps menys assegurat d'aquests pròxims dies s'entreveu de cara al cap de setmana, que sense que s'intueixi gaire complicat, podria ser força variable i amb alguns ruixats curts. Caldrà anar-ho seguint.

Demà els termòmetres s'enfilaran una mica més, la calor i la xafogor augmentaran, però dimecres les temperatures tornaran a baixar. Tot fa pensar que els que no suporten la calor, aquesta setmana podran viure sense grans angoixes. Les temperatures no provocaran nits de mal dormir.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi i tota la informació referent a les platges.

stats