Un patinet elèctric contra direcció per un túnel de Barcelona

Les imatges, gravades des d'un vehicle, són de la Gran Via, a l'altura de la plaça Espanya

Una càmera situada dins d'un vehicle va caçar un patinet elèctric circulant contra direcció pel túnel que soterra la Gran Via a l'altura de la plaça Espanya de Barcelona. El patinet apareix, de cop, al costat dret de la gravació, tot i que les imatges són poc nítides i difícilment serviran per identificar el conductor temerari. 

El vídeo, que s'hauria enregistrat divendres passat, l'ha difós ara el compte de Twitter  GUBindignat. La velocitat en aquest punt de la ciutat està limitada a 40 km/hora i les imatges evidencien com els vehicles deixen espai al patinet infractor per evitar topar-hi.

Els joves que anaven a gran velocitat en patinet per la Diagonal l'havien robat

A mitjans de novembre ja va esclatar la polèmica per les imatges d'una parella circulant a tota velocitat amb un patinet elèctric per l'avinguda Diagonal de Barcelona. 

El boom del patinet elèctric

L'ordenança de Barcelona estableix que els vehicles de mobilitat personal, com els patinets elèctrics, poden  circular pels carrils bici, els carrers de plataforma única i els parcs.  Si els patinets poden assolir els 20 km/h, també poden circular per les calçades limitades a 30. També es limita la velocitat màxima a la qual poden circular, que només pot arribar als 30 km/h en carrils bici segregats o calçades. En carrils bici no segregats no poden superar els 10 km/h.