Societat 13/01/2016

Enxampen els lladres que van encastar un cotxe a l'Alcampo de Sant Boi: una família amb 36 antecedents

Són tres homes i dues dones d'entre 24 i 59 anys, veïns del Prat de Llobregat, i estan acusats de quatre delictes diferents

Ara
2 min
La porta d'accés a l'Alcampo de Sant Boi de Llobregat. / ACN

BarcelonaDeu dies. Aquest és el temps que s'ha prolongat la fuga dels lladres que van encastar un cotxe a l'Alcampo de Sant Boi de Llobregat per evitar la seva detenció, després de ser sorpresos quan intentaven robar aparells electrònics en una botiga del centre comercial.

Els autors d'aquests fets són tres homes i dues dones, d'entre 24 i 59 anys, membres de la mateixa família i veïns del Prat de Llobregat. Entre tots ells acumulen 36 antecedents, han informat aquest dimecres els Mossos d'Esquadra.

La policia catalana va detenir el primer dels cinc lladres el 5 de gener, fins que ahir va completar l'operatiu amb la detenció dels altres quatre. També ahir van passar a disposició judicial, i el jutge de guàrdia en va decretar la llibertat amb càrrecs. Se'ls imputa un robatori amb violència, lesions, danys i desordres públics.

Els fets van succeir el 2 de gener, al centre comercial que es troba ubicat al carrer Albaredes de Sant Boi. Un vigilant de seguretat, després de veure com robaven ordinadors portàtils i tauletes, va cridar l'atenció al grup de presumptes lladres. En un primer moment van intentar fugir, però més vigilants de seguretat i dos agents de la Guàrdia Civil fora de servei van aconseguir retenir-los. Tot i així, un d'ells va aconseguir el seu propòsit i va tornar minuts després conduint un cotxe, que va encastar contra la porta d'accés al recinte per accedir fins al vestíbul, tal com es pot veure al vídeo.

La topada va generar un gran ensurt i molt de rebombori i corredisses entre els clients del centre comercial. Alguns d'ells van pensar que es tractava d'un atac terrorista. Segons els Mossos, els vigilants de seguretat van sentir com un dels lladres demanava a un altre que tragués una pistola, però això finalment no va passar i tots cinc van fugir en el mateix cotxe.

stats