Societat 23/12/2014

Una escola de Rubí versiona l'anunci de Nadal d'Ikea per demanar a Artur Mas un edifici nou

L'AMPA enregistra un vídeo que segueix el model de 'L'altra carta', on els nens escriuen una carta als reis mags, i una altra als pares i mares

Europa Press
1 min

RubíL'AMPA del col·legi El Bosc de Rubí ha gravat una versió del popular anunci nadalenc d'Ikea per demanar al president Artur Mas que compleixi la seva promesa de construir aquest col·legi a la ciutat. Segons han explicat fonts de l'AMPA, els alumnes es troben en mòduls prefabricats prop del parc de Ca n'Oriol, des que el col·legi va obrir les portes a l'espera que es construeixi un edifici principal.

"Portem cinc anys esperant aquesta inversió però sembla que la Generalitat no està disposada a assumir els seus compromisos", apunten els pares que lamenten que l'Ajuntament "no mostri suficient interès i no pressioni la Generalitat".

Seguint el model de l'anunci d'Ikea, fins i tot la música i una veu en off semblant, en el vídeo que l'AMPA ha difós a través de les xarxes socials un grup de nens escriu primer una carta als reis demanant joguines i després una altra de més especial, en aquest cas dirigida al president. En aquest escrit els escolars fan referència a les escasses dimensions del pati o del menjador del centre o a les incomoditats que pateixen els dies que plou i no poden practicar esport.

En l'anunci d''Ikea', 'L'altra carta', hi participen nens i nenes de deu famílies, que escriuen dues cartes, una primera als reis mags, i una segons adreçada als pares i mares. Als reis mags els demanen regals; als pares i mares, més temps, més atenció. Finalment, es demana als nens quina carta triarien si només fos possible enviar una. La resposta, en tots els casos, és la mateixa: la dels pares.

stats