Societat 08/06/2013

El projecte d'Eurovegas "és a les acaballes", segons un informe del Deutsche Bank

L'entitat financera alemanya considera en una circular del departament d'Estudis de Mercat dirigida als inversors de Las Vegas Sands que la idea del projecte "és improbable" a Espanya

Ara
1 min
MADRID OBRE LA PORTA A ADELSON  Recreació del complex hoteler i d'oci que Las Vegas Sands ha projectat a la localitat madrilenya d'Alcorcón. Sheldon Adelson va arribar a un acord amb la Comunitat de Madrid per ubicar-hi el projecte d'Eurovegas després d'haver mantingut contactes amb la Generalitat, que inicialment també aspirava a convèncer el magnat.

Barcelona"El projecte espanyol d'Adelson és a les acaballes". És el que considera l'entitat financera Deutsche Bank sobre Eurovegas. En la seva darrera circular del departament d'Estudis de Mercat als inversors de Las Vegas Sands, enviada el 3 de juny, el banc recomana als seus clients obviar aquest projecte. "La idea [de Las Vegas Sands] a Espanya és improbable, des del nostre punt de vista", destaca en un informe difós pel projecte EQUO.

Segons l'entitat, el principal escull de Sheldon Adelson a la Comunitat de Madrid són les condicions legals que exigeix. "Les condicions legals exigides per Las Vegas Sands s'han de conjugar amb les normes legislatives espanyoles i europees", unes condicions que resulten tan "significatives" que ara per ara són pràcticament "insalvables", segons Deutsche Bank. "Ens sembla que Las Vegas Sands està a l'expectativa –diu l'entitat–. Sincerament, ens costa creure que pugui arribar-se a un acord".

stats