Societat 10/09/2012

El concert contra Eurovegas es reformula en jornada reivindicativa pel Delta

La plataforma contra la instal·lació del macrocomplex a Catalunya manté la protesta perquè el Delta segueix amenaçat per "interessos especulatius" i per suport a "la lluita del poble de Madrid"

Ara
1 min
Un grup de nens i nenes van representar un joc de casino al davant de la seu de CDC.

BarcelonaDavant l'anunci que el destí definitiu d'Eurovegas serà Madrid, la plataforma contrària a la instal·lació del macrocomplex d'oci a Catalunya, Aturem Eurovegas, ha reformulat el concert de protesta a Cornellà que s'havia organitzat per al proper dissabte.

La plataforma ha concretat, en un comunicat, que després de reunir-se d'urgència aquest diumenge a la nit han decidit que el nou format de l'acte serà una marxa reivindicativa i un concert. La marxa serà per la protecció del delta del Llobregat –que consideren que segueix amenaçat per "interessos especulatius"– i "en suport a la lluita del poble de Madrid" i a EurovegasNo, una plataforma d'àmbit estatal en contra de la ubicació del macrocomplex a Espanya. Començarà a Cornellà i passarà pel Parc Agrari, on tindran lloc diverses accions reivindicatives, fins a acabar a la platja del Prat.

A la mateixa platja se celebrarà el concert, en el marc del festival Esperanzah! Fonts de la plataforma no han pogut confirmar si hi actuarà algun dels artistes que s'havia previst que participessin a l'acte inicial, com Estopa, Pastora o Sílvia Pérez Cruz. En els propers dies es concretarà el cartell de l'acte.

stats