Societat 18/08/2013

Un home ferit d'un tret en un assalt violent a una masia d'Estaràs

Tres individus armats amb una escopeta van colpejar i emmordassar els ocupants de la casa situada en el nucli de Gàver. És el segon assalt assalt violent a la mateixa casa en pocs mesos

Acn / Efe
1 min
Els Mossos d'Esquadra han precintat la masia per poder fer-hi les investigacions

Estaràs (Segarra)Una persona ha resultat ferida per un tret aquesta nit després que uns individus han entrat de forma violenta en una masia aïllada del nucli de Gàver, al municipi d'Estaràs (Segarra), segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els fets van passar poc després de dos quarts de deu de dissabte al vespre quan tres individus armats amb una escopeta van accedir a la casa per robar-hi, segons publica el diari Segre. Els individus van colpejar i emmordassar els ocupants de la casa -dos homes i una dona- i van disparar un tret al pit d'un altre home (43 anys), un ramader que seria el propietari de la casa, quan tornava de la feina i va sorprendre els lladres. Després, els assaltants van fugir del lloc.

L'home ferit al pit va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, mentre que els altres tres van ser atesos a l'Hospital d'Igualada.

Aquest és el segon assalt que pateix aquesta casa, una edificació medieval coneguda com la Torre de Gàver, que es troba a 300 metres de la població d'Estaràs, en una carretera poc transitada. El primer va tenir lloc el passat però de febrer, quan un lladre va copejar al cap al propietari.

La Policia Científica dels Mossos d'Esquadra busca proves en aquests moments a la masia d'Estaràs. L'han precintat a la recerca de proves que condueixin a la detenció dels tres suposats lladres que ahir van assaltar l'habitatge i van ferir al pit d'un tret al seu propietari.

stats