Societat 13/06/2020

Mor un dels ferits en l'explosió en un taller de Viladecavalls

Hi ha un altre ferit crític per la deflagració, produïda per la manipulació de pintures i dissolvent

Ara
1 min
Salut estudiarà si cal reformar  el nou model d’ambulàncies

BarcelonaUn dels ferits en l'explosió de divendres a la nit dins d'un taller de Viladecavalls (Vallès Occidental) ha mort a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on havia estat traslladat, mentre que el segon ferit continua ingressat en la unitat de cremats del mateix centre i en situació de "mort clínica", segons han informat a l'agència ACN fonts del centre hospitalari.

L'explosió va tenir lloc cap a les 20.30 hores de divendres en un taller annex a una casa al número 10 del passatge de Faure. La deflagració, segons els Bombers, es va produir per la manipulació de pintures i dissolvents dins el taller, que els particulars havien habilitat en un cobert annex a la casa. Dos ferits van ser traslladats a la unitat de cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Cinc dotacions dels Bombers, quatre ambulàncies i un helicòpter del SEM es van desplaçar al lloc, on van apagar les flames i van ventilar el local.

El petit incendi posterior va cremar l'interior del recinte, on hi havia diversos objectes, però els bombers el van poder sufocar ràpidament i van constatar que l'estructura del taller no havia quedat afectada.

stats