Societat 27/05/2014

Taponada la fuita de gas que ha obligat a desallotjar nou edificis al Portal de l'Àngel

Els bombers revisen la zona per comprovar que no hi ha acumulació de combustible. Han hagut d'evacuar el Zara i l'H&M del Portal de l'Àngel. L'avaria ha passat en una canonada de baixa pressió

Acn
1 min

BarcelonaLa fuita de gas al Portal de l'Àngel de Barcelona que ha obligat a desallotjar nou edificis i uns baixos per precaució ha estat taponada a dos quarts de cinc de la tarda, segons han confirmat a l'ACN fonts de l'Ajuntament i de la companyia del gas. Ara, els Bombers de Barcelona revisen la zona afectada per comprovar que no hi hagi acumulació de combustible enlloc. Un cop fet aquest procés es començarà a deixar tornar els veïns desallotjats als seus pisos.

Des de Gas Natural s'ha atribuït la fuita a una empresa externa que feia unes obres al carrer Duran i Bas, perpendicular a l'avinguda Portal de l'Àngel. La fuita ha afectat una canonada de baixa pressió.

L'incident s'ha produït poc després de les dues del migdia en una canonada de gas situada al carrer Duran i Bas, a l'altura del número 5, al districte de Ciutat Vella. En aquest punt s'estaven fent unes obres. Fins al lloc s'han desplaçat vuit dotacions dels Bombers. 

La companyia ha indicat que la fuita s'ha produït a l'aire lliure i que, per tant, el risc quedava minimitzat, ja que, en ser més lleuger que l'oxigen, el gas s'eleva i es dissipa amb facilitat. Fins al moment no consten intoxicats.

stats