Societat 04/06/2014

La Generalitat ha de demanar la suspensió del ramal de la MAT a la Selva en tres mesos

La comissió d'Empresa i Ocupació ha convertit la moció que va aprovar el Parlament en ple fa uns mesos en un mandat que ha complir el Govern

Albert Solé
1 min

BarcelonaLa Comissió d'Empresa i Ocupació del Parlament de Catalunya ha aprovat aquest dimecres una resolució que obliga al Govern de la Generalitat a "promoure la suspensió del procediment d'autorització demanat per REE" en els següents 3 mesos.

Aquesta resolució està basada en la moció que es va aprovar en plenari el passat més de març, hi han votat a favor tots els grups, exceptuant el vot en contra de PP i C's, i l'abstenció de la CUP sobre el soterrament.

Tots els grups que hi ha donat suport han coincidit en la necessitat de buscar el consens amb el territori a l'hora de plantejar infraestructures com aquesta, sobretot tenint en compte la voluntat majoritària contrària a la línia que va mostrar l'èxit de la consulta popular sobre la MAT.

També han destacat que cal replantejar la necessitat d'aquest projecte, ja que els arguments que REE fa gairebé 10 anys que esgrimeix avui ja han quedat obsolets.

stats