Societat 20/06/2013

La Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona nomenen els membres del nou patronat de gestió de l'Hospital Sant Pau

Falta per nomenar la persona en representació del Capítol de la Catedral, que ha de designar l'Arquebisbat de Barcelona

Lara Bonilla
1 min
Fa quatre anys Sant Pau es va traslladar al nou edifici.

BarcelonaLa Molt Il·lustre Administració (MIA) que gestiona l'Hospital Sant Pau de Barcelona i que nomena els patronats de les tres fundacions que l'integren ha donat per constituïda aquest dijous la Fundació de Gestió Sanitària, en ratificar els quatre membres proposats per la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona.

La fundació estarà integrada per la directora general de planificació i seguiment d'inversions estratègiques del departament d'Economia i Coneixement, Isabel de Diego; l'assessora del departament de Justícia Bibiana Segura i el director del Banc de Sant i Teixits (BST), Enric Argelagués, tots tres a proposta de la Generalitat.

Per part de l'Ajuntament s'ha triat la delegada de Salut del consistori, Cristina Iniesta, que repetirà en el càrrec, mentre que falta per nomenar la persona en representació del Capítol de la Catedral, que ha de designar l'Arquebisbat de Barcelona.

Amb aquests nomenaments es torna a constituir la junta del patronat de gestió, després que els cinc membres anteriors van dimitir en bloc el 7 de juny.

stats