SUCCESSOS
Societat 04/02/2011

Enxampen un home amb 27 gossos al cotxe a punt per ser venuts fraudulentament a Girona

La Policia Municipal imputa al suposat venedor una falta per maltractament d'animals. Els cadells feia dies que estaven amuntegats dins el vehicle

Redacció
2 min
Els cadells, una vegada alliberats

GironaDurant el matí del passat dia 2, la central de coordinació de la Policia Municipal de Girona va rebre l'avís d'un ciutadà que manifestava que feia tres dies que hi havia un vehicle estacionat al carrer Artillers amb diversos cadells de gossos a l'interior. Immediatament s'hi va adreçar el guàrdia de barri del sector del Mercadal, que va comprovar que un vehicle Nissan Almera tenia dues gàbies amb dos cadells de gos a l'interior de cadascuna i un gos de raça Chihuahua fora de les gàbies. Així mateix va constatar que els animals no deixaven de bordar i gemegar.

Atès el mal estat que presentaven els animals, juntament amb el fet que el vehicle estava tancat i tan sols hi havia una petita obertura per les finestres posteriors, i davant la impossibilitat de localitzar el propietari, va ser necessari traslladar el cotxe fins al dipòsit municipal. Un cop a les dependències municipals, es va poder obrir el vehicle i treure'n els cadells. Després d'alliberar els primers gossos, els policies van observar que hi havia més gàbies amagades per diferents parts del cotxe. En concret es van localitzar fins a 5 gàbies més, amb un total de 27 cadells de les següents races: 7 cadells de Pit Bull, 1 cadell de Bull Terrier, 10 cadells de Pomerània, 2 cadells de Yorkshire, 2 cadells Caniche, 4 cadells de Rottweiller i 1 gos adult de raça Chihuahua. Hores més tard, el mateix guàrdia de barri va localitzar el propietari del turisme, el qual va ser adreçat fins a les dependències policials per tal d'instruir diligències del fet.

De resultes de tot aquest cas, la Policia Municipal ha imputat al propietari del vehicle una falta de maltractaments i abandonament d'animal domèstic, a l'espera de poder determinar si el sospitós, que té antecedents per venda fraudulenta d'animals, podria estar relacionat amb un nou cas de venda fraudulenta.

stats