Societat 22/04/2022

La Grossa de Sant Jordi repartirà milers d'euros a Catalunya

El sorteig es farà el dimecres 27 d'abril i el primer premi serà de 2 milions d'euros

ARA
1 min
Els propietaris de l'estanc celebrant la Grossa

BarcelonaEl dimecres 27 d'abril la Grossa tornarà a repartir milers d'euros a Catalunya, ara en la seva versió de Sant Jordi. El sorteig, que es podrà seguir en directe a l'ARA, es farà dimecres al migdia. Loteries de Catalunya ha posat a la venda 80.000 números (des del 00000 fins al 79.999) amb un total de 35 sèries per número, cinc de les quals seran en format electrònic. El preu per bitllet és, com en altres edicions, de 5 euros.

Les butlletes es poden adquirir als punts de venda de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya, a la web oficial i també als punts de venda amb terminal i a la xarxa d'establiments distribuïdors adherits, com ara la majoria de supermercats. El funcionament del sorteig també serà el mateix que en altres edicions i constarà de tres extraccions de premi.

Quins són els premis?

Només una de les butlletes optarà al premi extraordinari, dotat amb un import de 2 milions d'euros, quan les cinc xifres i la sèrie coincideixin amb les extraccions del primer sorteig. També es premiaran les cinc xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i posterior.

El segon premi, de 20.000 euros, serà per a la butlleta que coincideixi en les seves cinc xifres amb les extraccions de la segona tanda. El tercer premi funcionarà de la mateixa manera i està dotat amb 10.000 euros. També hi haurà un segon reintegrament.

Per cobrar les butlletes premiades hi haurà un termini de 90 dies. Passats aquests tres mesos, els bitllets caducaran.

stats