La Guàrdia Urbana de Barcelona desallotja una festa il·legal al Teatre Grec amb 140 persones

Els Mossos denuncien una vuitantena de persones més arreu del país per diverses festes en pisos, masos i hotels

ARA
2 min
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu.

BarcelonaLa Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar dissabte a la tarda una festa il·legal als Jardins del Teatre Grec de Montjuïc amb almenys 140 persones. Els assistents a la macrofesta consumien alcohol a les grades i tocaven música amb amplificadors a l’escenari de l’amfiteatre, segons ha informat el cos. Els agents van tancar totes les sortides i van identificar i denunciar aquestes 140 persones per incomplir les mesures sanitàries i les restriccions desplegades per controlar l'epidèmia del covid-19.

La policia ha difós a Twitter les imatges de la macrofesta.

80 denunciats

Els cossos policials han hagut d'intervenir en almenys quatre festes il·legals arreu del país. Aquesta matinada els Mossos d'Esquadra han identificat i denunciat una vuitantena de persones per saltar-se les restriccions decretades per la pandèmia.

Els agents han detectat quatre trobades multitudinàries o que superaven el màxim de sis persones fixat per Salut Pública a Les Lloses (Ripollès), Piera (Anoia), l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i Molins de Rei (Baix Llobregat), segons ha avançat Rac1.

Al detall, els Mossos han desallotjat una festa en un mas amb 24 persones a Les Lloses i les han denunciat per incomplir les restriccions que limiten les trobades i trencar el confinament municipal. La situació també s'ha repetit a Piera, on els Mossos han desallotjat una masia amb 28 persones que feien una festa incomplint les restriccions.

Pel que fa a l'Hospitalet de Llobregat, s'ha desallotjat una altra festa en una casa particular amb 18 persones després que la policia rebés un avís a les dues de la matinada. I a Molins de Rei, la Guàrdia Urbana ha demanat suport dels Mossos per intervenir en una festa amb 10 persones en diferents habitacions d'un hotel.

A Barcelona, els Mossos van haver d'intervenir dissabte en dos hotels del barri de Sant Martí i van denunciar 22 persones, 10 en un i 12 en l'altre.

stats