Societat 25/11/2013

'Homenatge Pime' aterra a Barcelona

La jornada professional de coneixement i reconeixement de les petites i mitjanes empreses tindrà lloc el 26 de novembre a la Fira de Barcelona

Ara
1 min
Imatge d'una edició anterior d''Homenatge Pime'

Barcelona'Homenatge Pime', la trobada professional de coneixement i reconeixement de les pimes a Espanya, aterrarà a la Fira de Barcelona el dimarts 26 de novembre. Sota el lema "En alguna cosa estem tots d'acord: si a la PIME li va bé, a TOTS ens va bé", la jornada pretén posar en relleu la importància d'aquetes empreses per al bon funcionament de l'economia. L'objectiu final de la cita, organitzada per Mas Cuota, és el d'inspirar i estimular els gestors de les pimes.

Al llarg del dia intervindran diferents ponents que transmetran les seves experiències i inspiració en forma de recomanacions. Tots ells són experts en àrees de gran utilitat per als empresaris com les xarxes socials, els recursos humans, la internacionalització o el màrqueting. Precisament, un dels objectius d''Homenatge Pime' és ajudar a millorar a aquestes empreses a través d'un recorregut per les diferents àrees que l'afecten.

Durant la jornada hi haurà temps també per intercanviar idees i experiències entre els assistents amb fins a quatre espais per networking i la visita a una zona expositiva. L'entrada és totalment gratuïta i es calcula que hi participaran unes 1.500 persones.

Segons les últimes dades de la direcció general d'Indústria i de la PIME del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, el 99.88% de les empreses que hi ha a Espanya són pimes, que creen gairebé un 63% de les ocupacions de l'estat.

stats