Societat 05/05/2018

Un incendi crema la fàbrica Gas Gas de Salt sense provocar ferits

Una desena de dotacions dels Bombers continuen treballant per apagar el foc, que ja està controlat

Acn
1 min
El fum es veia des de l'exterior de la fàbrica

BarcelonaUn incendi ha afectat la fàbrica de motos Gas Gas de Salt, al Gironès, aquesta matinada. Les causes de l'incendi encara es desconeixen, i encara hi ha una desena de dotacions de bombers treballant-hi. Segons han informat els Bombers per Twitter, el donen per controlat però no extingit.

L'intens fum, provocat per la combustió de neumàtics i altres combustibles, ha dificultat en un principi la feina d'extinció als Bombers, però el foc no ha afectat les naus contigües a la fàbrica Gas Gas, ubicada al carrer Unicef 17 del polígon industrial de Salt.

El propietari de Torrot Group-Gas Gas, Iván Contreras, ha volgut fer una crida a la calma a treballadors i clients i ha comentat que, si bé en un principi es veia que el foc era "molt aparatós", quan s'han sufocat les flames s'ha vist que han afectat només al voltant d'un 5% de la planta, en una zona on han cremat bàsicament cartrons.

No hi ha afectacions estructurals a l'edifici ni tampoc a les línies de producció ni a la zona d'entrega de comandes. "La situació està bastant més controlada", ha assegurat el propietari de Gas Gas, qui ha explicat que ara els Bombers estan ventilant la planta i que durant la setmana es procedirà a condicionar, netejar i pintar la fàbrica per tornar al ritme habitual de treball.

stats