Societat 21/07/2014

Estabilitzat l'incendi que ha cremat 169 hectàrees a la Vall d'Uixó

Cinc brigades, cinc dotacions de bombers i una avioneta continuen a la zona refrescant el perímetre de l'incendi. Les 100 persones desallotjades ja han tornat a les seves cases

Efe
1 min
Vista de l'incendi declarat aquest diumenge a la tarda a la Vall d'Uixó / EFE

Castelló de la PlanaL'incendi forestal que es va declarar ahir al terme de la Vall d'Uixó, la Plana Baixa, al País Valencià, es troba "estabilitzat i sense flama" després d'arrasar 169 hectàrees de superfície, segons ha informat aquest dilluns de mató el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana.

Un raig ha estat la causa de l'incendi, que es va declarar sobre les 14.15 hores en una zona de matoll i pins i va obligar al desallotjament de poc més d'un centenar de persones de la urbanització Monte Zamora i San José, que ja han pogut tornar a les seves cases, i de diverses masies agrícoles disseminades per la zona.

En el lloc continuen refrescant el perímetre cinc brigades i cinc dotacions de bombers de Castelló, ajudats des de l'aire per una avioneta d'extinció d'incendis.

Segons les mateixes fonts, s'ha començat a aixecar l'alberg que Creu Roja de la Comunitat Valenciana va muntar en el poliesportiu de Vall d'Uixó per donar servei a les persones desallotjades.

La Generalitat Valenciana manté per avui el nivell 3 d'emergència per incendis a les comarques de Castelló, de l'interior de València i del nord d'Alacant.

stats