SOCIETAT
Societat 24/06/2012

Els bombers ja tenen controlat el perímetre de l'incendi forestal que crema a Torre Baró

Treballen en l'extinció dels focus interns

Acn
1 min
Els bombers miren d'apagar les flames a Torre Baró / PERE VIRGILI

BarcelonaEls bombers ja tenen controlat el perímetre de l'incendi forestal que crema des d'aquest diumenge al migdia una zona de vegetació i matolls a l'extrem oriental de la serra de Collserola, entre Nou Barris i Torre Baró, on hi treballen 18 dotacions dels bombers. Ara se centren en l'extinció dels focus interns.

9 dotacions dels Bombers de Barcelona i 9 més dels Bombers de la Generalitat (5 aèries i 4 terrestres) miren d'extingir el foc, que s'ha declarat poc després de la una del migdia i que de moment no ha obligat a fer cap desallotjament.

No obstant això, les flames se situen a només 200 metres de la zona urbanitzada i a la zona hi bufa el vent amb intensitat. El SEM ha desplaçat a la zona tres ambulàncies per prevenció. Aquest és el tercer incendi que s'ha produït a la serra de Collserola en poques hores coincidint amb Sant Joan.

Els altres dos focs s'han declarat de matinada en dues zones a prop de la carretera d'Horta a Cerdanyola, també a Torre Baró, i a la carretera Alta de Roquetes amb el carrer Aiguablava.

Paral·lelament, i segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), la carretera BV-1445, de Barcelona a Sant Cugat del Vallès pel Portell de Valldaura, està tallada en els dos sentits de la marxa entre els quilòmetres 9 i 11 com a conseqüència de l'incendi que afecta aquest migdia Torre Baró.

stats