SOCIETAT
Societat 27/11/2011

Només una dotzena d''indignats' tornen a la plaça Catalunya sis mesos després del desallotjament

El col·lectiu havia fet una crida per commemorar que es compleix mig any dels incidents i volia denunciar l'actuació dels Mossos

Acn
1 min
Indignats avui a la plaça de Catalunya / ACN

BarcelonaNo més d'una dotzena d'indignats s'han concentrat aquest diumenge a la tarda al mig de la plaça de Catalunya per commemorar el desallotjament que fa sis mesos (27 de maig) va viure l'acampada. Mentre uns quants indignats volien organitzar una mostra de fotografies sobre l'actuació dels Mossos d'Esquadra aquell dia, mitja dotzena d'indignats s'han dirigit cap a al centre de la plaça, on actualment s'està construint la pista de gel que han finançat els comerciants. Aquests indignats han parlat amb l'encarregat de l'obra i s'han assegut a la superfície on s'aixecarà la pista de gel cridant consignes contra la ''vergonya'' que suposa construir aquesta pista de gel i que ''la plaça Catalunya és un espai públic''. Fins prop de les set de la tarda, la Guàrdia Urbana ha tingut una discreta presència d'uns quatre policies que observaven de lluny els indignats, mentre que quatre furgonetes de la mateixa Guàrdia Urbana estaven aparcades al carrer Pelai, a l'espera de possibles aldarulls.

Els treballadors que estan construint el recinte on s'instal·larà la pista de gel han seguit treballant, intentant fer tasques allunyades del lloc de concentració dels indignats.

stats