Societat 23/05/2019

Ingressa a presó un atracador que va assaltar uns joves a Montblanc

És un delinqüent habitual i es va mostrar agressiu en el moment de la detenció

Acn
1 min
Una gorra de Mossos d'Esquadra dins d'un cotxe patrulla

MontblancUn atracador ingressa a presó per haver assaltat amb violència i intimidació un grup de joves dissabte a la nit a Montblanc. Els fets van tenir lloc al passeig de l’Estació. L'home va amenaçar una noia amb una navalla perquè li donés diners, però finalment només va aconseguir una quantitat inferior a 10 euros, que li va donar un dels joves, i va fugir. L'atracador és veí de Montblanc i és un delinqüent habitual del municipi.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van traslladar-se a la zona i una de les patrulles el va reconèixer pel carrer Major passada la mitjanit. D’aquesta manera, els agents van poder dirigir el dispositiu cap al domicili de l’individu. Cap a les 2.25 hores, els agents van veure l'home a la zona on estaven fent el dispositiu i, tot i que va intentar fugir, el van poder interceptar i detenir, segons informen fonts policials. Durant la detenció, l'atracador es va mostrar molt agressiu, clavant puntades de peu i amenaçant els policies.

En l’escorcoll es va trobar la navalla amb què havia amenaçat la víctima i els diners que havia robat. El detingut, de 33 anys i amb diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar dissabte a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls i es va decretar el seu ingrés a presó.

stats