Societat 09/11/2011

La dona de Jesulín de Ubrique es refugia a la UIC en ser expulsada d'una universitat de Madrid

La Universitat Internacional de Catalunya ha deixat matricular Campanario, condemnada pel cas Karlos, a la carrera d'odontologia

Ara
1 min
Maria José Campnario

BarcelonaMaria José Campanario, esposa del matador Jesulín de Ubrique, s'ha matriculat al grau d'odontologia que ofereix la UIC a Sant Cugat perquè la van fer fora de la UEM de Madrid per la seva condemna en el cas de l'Operació Karlos. En acabar el curs passat, Campanario va rebre una notificació escrita per part de la Universitat Europea de Madrid que li confirmava que no seria readmesa el curs següent en aquell centre. La seva condemna a un any i onze mesos per un delicte contra la Seguretat Social, portat a terme conjuntament amb la seva mare, va fer que la UEM no li deixés inscriure's al curs 2011-2012 d'Odontologia perquè delinquir va contra el reglament disciplinari d'aquesta universitat.

En la seva recerca d'un centre menys exigent amb el comportament dels seus alumnes, Campanario ha aconseguit matricular-se a la UIC, una universitat privada. La castellonenca cursarà, enguany, els crèdits que li queden de dimarts a dijous i dos divendres al mes alternatius. D'aquesta manera, es podrà graduar en una carrera de l'àmbit de la sanitat, una especialitat que sempre li ha agradat molt. Ella és tècnic de laboratori i, fins i tot, va fingir durant un temps que era infermera, cosa que el Col·legi d'Infermeria de Castelló va acabar desmentint.

En el trajecte cap al restaurant de menú diari al qual ha anat a dinar, s'ha mostrat incòmoda amb la presència de la premsa mentre carregava l'ordinador portàtil i la bata blanca que utilitza per fer les pràctiques de 3 a 6 de la tarda. Alguns mitjans expliquen que Campanario tindrà un pla d'estudis específic per poder acabar la carrera.

stats